Tel. 0477 21 21 48

**  **  **  **  **  **  **  **  **  **  **  **  **  **  **  **  **  **  **  **  **

Menu Dobbel Rose
januari en februari

 

Scampi Brochette
op tomaat met tuin kruiden
– of –
Rund Carpaccio met gerookte ganzenlever krulletjes
met sla en vinaigrette van pesto en parmezaan

** ** ** ** **

Entrecote “Double” boswachters wijze
– of –
Zalm-Leng-St.jacobsoester
op spinazie met lichte kerriesausje
– of –
Geroosterde Zeetong (
supplement €6)

** ** ** ** **

 Europese Kaas soorten met toast
– of –
Dessert Bordje Creatie 2019  

 

Prijs €47
aangepaste wijn €14

********************************************************

Menu Dobbel Rose
maart

 

Tartaar van gerookte Tonijn, Mango en Avocado
met licht romig Ricardsaus
– of –
Stoofpot van Hoki, Scampi en Catfish
op julienne van prei met licht romig Ricardsaus

** ** ** ** **

Mille Feuille van St. Jacobsoester en Leng filet
op pastinaak en Noilly Pratsaus
– of –
Varkens Medaillon “Normandische” wijze
geflambeerd met Calvados
– of –
Lamsfilet met nootjes overbakken (supplement €6)

** ** ** ** **

Europese Kaas soorten met toast
– of –
Dessert Bord

Prijs €47
aangepaste wijn €14