in ons restaurant serveren wij in het weekend alleen de “Menu Dobbel Rose”
(zaterdag avond en zondag middag)

Serveren wij een “dag menu” ’s middags donderdag en vrijdag
soep en hoofdgerecht (keuze vis of vlees) = €18

Tel:  0477 21 21 48

**  **  **  **  **  **  **  **  **  **  **  **  **

Menu Dobbel Rose
juni en juli

 

Carpaccio van Tonijn
met sesamvinaigrette en toast
– of –
Trio van Scampi, wilde Zalm en Lengfilet
tomaat en jonge prei met Ricardsaus

**  **  **  **  **

Rose gebakken Entrecote “double”
rose pepersaus geflambeerd met Cognac
– of
Kabeljauwhaasje met Hollandaisesaus
– of –
Zeetong met citroen botersaus (sup. €6)

**  **  **  **  **

Europese Kaassoorten
met gekonfijte vijgen
– of –
Bord Dobbel Rose
gebakje, fruit en ijs

Prijs €56
aangepaste wijn €18
De wijnen worden geserveerd tot en met het hoofdgerecht