in ons restaurant serveren wij in het weekend alleen de “Menu Dobbel Rose”
(zaterdag avond en zondag middag)

Serveren wij een “dag menu” ’s middags donderdag en vrijdag
soep en hoofdgerecht (keuze vis of vlees) = €18

Tel:  0477 21 21 48

**  **  **  **  **  **  **  **  **  **  **  **  **

Menu Dobbel Rose
maart

 

Tartaar van Gerookte Zalm, Avocado en Heilbot
met licht Ricardsaus
– of –
Gebakken Ganzenlever op appeltjes

**  **  **  **  **

Tonijn met sesamzaadjes en Hollandaisesaus
– of
Kalfsfilet met bospaddenstoelen en gratin
– of –
Zeetong “Oostendse” wijze (sup. €6)

**  **  **  **  **

Europese Kaassoorten
met brioche
– of –
Dessert Bord

Prijs €56
aangepaste wijn €18
De wijnen worden geserveerd tot en met het hoofdgerecht