** ** ** ** **
Tel. 0477 21 21 48
Menu Dobbel Rose
mei
Duo van Warme en Koude Ganzenlever
op gekonfijte vijgen en witloof
– of –
Tartaar van gerookte Tonijn en Zalm
met mango, avocado en Ricardsaus
** ** ** ** **
Gebakken Eendenborstfilet
op appeltjes
Portosaus en gratin aardappeltjes
– of –
Geroosterde St. Jacobsoester
op gestoomde prei reepjes en Blanke Botersaus
– of –
Lamskroontje (sup €6)
meet broodkruim overbakken en lichte muntsaus
** ** ** ** **
Europese Kaas soorten met toast
– of –
Gebakje van Mousse Chocolat en Karamel
Prijs €47
aangepaste wijn €14
De wijnen worden geserveerd tot en met het hoofdgerecht
*** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** ***
Menu Moederdag
Trio van Scampi, St. Jacobsoester, Lengfilet
met Chablissaus
** ** ** ** **
Zwartpootkip “Rossini” wijze
gebakken ganzenlever, truffelsaus
en Rozemarijn aardappeltjes
– of –
Zeebaars
op pastinaak mousse en Blanke Botersaus
** ** ** ** **
Moeders Dessert
Prijs €48
aangepaste wijn €14
De wijnen worden geserveerd tot en met het hoofdgerecht