in ons restaurant serveren wij in het weekend alleen de “Menu Dobbel Rose”
(zaterdag avond en zondag middag)

Serveren wij een “dag menu” ’s middags donderdag en vrijdag
soep en hoofdgerecht (keuze vis of vlees) = €17

Tel:  0477 21 21 48

**  **  **  **  **  **  **  **  **  **  **  **  **

Menu Dobbel Rose
januari

Carpaccio van rundsfilet
ganzenlever krullen en krokant slaatje
– of –
Stoofpotje van Vissoorten
uit onze Noordzee met Chablissaus

 **  **  **  **  **

Rose gebakken Eendenborst
op appeltjes en Portosaus
– of –
Jonge Baarsfilet op tomaat
met diverse tuinkruiden en Champagnesaus
– of –
Brochette van Zeeduivel
op bladspinazie en blanke botersaus (sup. €6)

**  **  **  **  **

Europese Kaas soorten met toast
– of –
Creatie 2023

Prijs €52
aangepaste wijn €15
De wijnen worden geserveerd tot en met het hoofdgerecht