in ons restaurant serveren wij in het weekend alleen de “Menu Dobbel Rose”
(zaterdag avond en zondag middag)

Serveren wij een “dag menu” ’s middags donderdag en vrijdag
soep en hoofdgerecht (keuze vis of vlees) = €17
of een slaatje van de dag = €20

Tel:  0477 21 21 48

**  **  **  **  **  **  **  **  **  **  **  **  **

Menu Dobbel Rose
oktober


Slaatje van Kwartel
gedroogde Ganda Ham
zonnebloemzaadjes en hazelnoot vinaigrette
– of –
Trio van Scampi, Baars en Zalmmoot
gestoomde preireepjes en Nouilly Pratsaus

 **  **  **  **  **

Gemarineerde Filet “Rossini”
gebakken ganzenlever en esjalotsaus
– of –
Gebakken Zeewolf
met champagnesaus
op savooimousse met spek lardons
– of –
Zeetong “Meunier”
en peterselie aardappeltjes  (sup. €6)

**  **  **  **  **

Europese Kaas soorten met gekonfijte vijgen en toast
– of –
Poire Belle Hélène
vanille ijs en chocolade saus

Prijs €50
aangepaste wijn €15
De wijnen worden geserveerd tot en met het hoofdgerecht