Tel. 0477 21 21 48

**  **  **  **  **  **  **  **  **  **  **  **  **  **  **  **  **  **  **  **  **

Menu Dobbel Rose
november & december

Lauwwarm slaatje van Wilde Eendenborst
met bospaddenstoelen en hazen pastei
– of –
Zeebaars op savooi mousse met spek lardons
en Nouilly Pratsaus

** ** ** ** **

Tonijn met sesam zaadjes
en mousselinesaus
– of –
Wild Everzwijn filet
op witloof met jeneverbes saus
– of –
Zeetong “Oostendse wijze”
met grijze garnaaltjes en room saus (
supplement €6)

** ** ** ** **

 Europese kaas soorten met nootjes en toast
– of –
Brownie met cocos ijs  

 

Prijs €47
aangepaste wijn €14
De wijnen worden geserveerd tot en met het hoofdgerecht

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Menu Kerst Dag

Stoofpot van Vis
Scampi – Zalm – Leng filet
op prei reepjes en lichte kerrie saus

***   ***   ***   ***   ***
Trio van soepjes
***   ***   ***   ***   ***

Hoki vis filet
op pompoenmousse en Chablissaus
– of –
Gemarineerde Filet
met aardappel gratin en rode wijnsaus

***   ***   ***   ***   ***

Kerst Dessert

Prijs €47