in ons restaurant serveren wij in het weekend alleen de “Menu Dobbel Rose”
(zaterdag avond en zondag middag)
Serveren wij een “dag menu” ’s middags donderdag en vrijdag
soep en hoofdgerecht (keuze vis of vlees) = €20
Tel: 0477 21 21 48
Menu Dobbel Rose
juni
Slaatje van gerookte Eendenborst
en ganzenlever terrine
– of –
Stoofpotje van Zeebaars en Scampi
op preireepjes en lichte kerriesaus
** ** ** ** **
Zalm medaillon op bladspinazie
en Chablis saus
– of –
Kalfskotelet “Dijonaise”
met mosterdsaus
of –
Geroosterde Tonijn
en Hollandaisesaus (sup. €6)
** ** ** ** **
Europese Kaassoorten
– of –
Bladerdeeg Gebak met aardbeien
en Crème Anglaise
Prijs €58
aangepaste wijn €18
De wijnen worden geserveerd tot en met het hoofdgerecht