in ons restaurant serveren wij in het weekend alleen de “Menu Dobbel Rose”
(zaterdag avond en zondag middag)

Serveren wij een “dag menu” ’s middags donderdag en vrijdag
soep en hoofdgerecht (keuze vis of vlees) = €20

Tel:  0477 21 21 48

**  **  **  **  **  **  **  **  **  **  **  **  **

Menu Dobbel Rose
mei

 

Asperges Vlaamse wijze
– of –
Slaatje van Scampi’s en Ganda ham

**  **  **  **  **

Gebakken Zonnevis
champagnesaus
– of –
Mechelse Koekoek “Rossini”
met gebakken ganzenlever
rode wijnsaus
– of –
Duo Kalfsfilet en Zwezerik
zwarte truffelsaus (sup. €6)

**  **  **  **  **

Europese Kaassoorten
– of –
Gebak met fruit en ijs


Prijs €58
aangepaste wijn €18
De wijnen worden geserveerd tot en met het hoofdgerecht