in ons restaurant serveren wij in het weekend alleen de “Menu Dobbel Rose”
(zaterdag avond en zondag middag)

Serveren wij een “dag menu” ’s middags donderdag en vrijdag
soep en hoofdgerecht (keuze vis of vlees) = €20

Tel:  0477 21 21 48

**  **  **  **  **  **  **  **  **  **  **  **  **

Menu Dobbel Rose
oktober

Lauwwarm slaatje mimosa
met Kwarteltjes en wild pastei
– of –
Stoofpot van Scampi’s
op bladspinazie en blanke botersaus

**  **  **  **  **

Eendenborst filet
op peer met Portosaus
– of –
Wilde Zalmmoot
op savooimousse en spek lardons
– of –
Hertenkalf medaillon
met jeneverbes saus (sup. €8)

**  **  **  **  **

Vanille en karamel gebak
– of –
Kaassoorten met toast


Prijs €58
aangepaste wijn €18
De wijnen worden geserveerd tot en met het hoofdgerecht